Links

 

VHG

De uitgesproken organisatie voor de hoveniersbedrijven is de VHG, de branchevereniging voor ondernemers in het groen. Een organisatie met een grote kennisbank voor leden en geinteresseerden.De Vereniging van Hoveniers en Groenvoorziening geeft veel informatie aan de gebruikers, u klikt op de link [links] en u komt op hun website.

Vogels

Daar zit je rustig in de tuin te kijken en je ziet allerlei vogels rondhippen, heen en weer vliegen, aan een worm trekken, rupsen of insecten vangen of bovenin een boom te zitten fluiten.
Veel vogels zijn te herkennen maar niet allemaal, u klikt rechts en u ziet een afbeelding met de meeste vogels die in tuinen voorkomen.

Tuinen

Uw tuin is een dierbaar bezit, groot of klein, balkon of dakterras, het moet volkomen overeenkomen met je wensen. Een tekening ook al is het 3-D vraagt veel moeite die om te zetten in werkelijkheid.
In Appeltern [rivierengebied] ligt een park speciaal gemaakt voor tuinliefhebbers met een nadruk op voorbeeldtuinen. Ons bedrijf is geen partner van dit park, maar we kunnen het u aanbevelen, klik op de afbeelding rechts en u krijgt alle informatie hiervan.